Exposicions

Si voleu portar al vostre municipi una de les nostres exposicions contacteu:

cphigueras@sindicalistessolidaris.org

Somos Andando

Somos andando” és una frase del pedagog brasiler Paulo Freire (1921-1997), que vol expressar que allò que som està en contínua construcció, que el camí que anem fent cada dia és el que millor ens defineix.

Els treballadors i treballadores dels carrers de Managua que Pep Caballé retrata en aquesta exposició, han començat a organitzar-se a través d’un sindicat, per millorar les seves vides de manera col•lectiva, amb una estratègia intel•ligent.

Característiques tècniques

Els requeriments tècnics per aquesta mostra són mínimes; ha estat produïda amb materials que permetin una itinerància molt senzilla, tant a l’hora del trasllat com del muntatge de l’exposició.

És suficient comptar amb un espai cobert i diàfan i la il•luminació potser tant difusa com direccional.

La mostra compta amb dues cares impreses; la frontal conté les explicacions temàtiques i el dors ens mostra, de 18×24 cm, totes les imatges captades durant l’elaboració del reportatge. Això ens permet un recorregut circular, si l’espai fora adient.

La distribució dels plafons es realitza “in situ” pel tècnic de la nostra entitat, adaptant-se al lloc i tenint en compte les previsions i característiques dels visitants.

Materials de la mostra

– 14 PLAFONS autoportants  articulats                    205 x 85 cm
– 7 Pancartes amb els continguts de la mostra         110 x 80 cm
– Catàlegs de l’exposició