Scroll Top
Rambla del Raval 29-35, 08001 Barcelona Catalunya Espanya

Política de privacitat

Política de privacitat 

Dades del responsable del tractament 

Responsable del tractament: Sindicalistes Solidaris 

CIF: G-59936336 

Adreça postal: Rambla del Raval, 29-35, baixos. 08001 Barcelona 

Telèfon: 93 412 13 27 

Correu electrònic: sindicalistes@sindicalistessolidaris 

Finalitats 

Us informem que tractem la informació que voluntàriament ens heu facilitat per a l’atenció de consultes i contactes rebuts a través d’aquest lloc web. 

 

Conservació 

Pel que fa a les dades proporcionades, no es conservaran durant més temps del necessari per a gestionar la resolució i resposta a la consulta plantejada, així com durant els períodes de temps exigits pels requeriments legals existents. 

 

Legitimació 

Us informem que la base jurídica en què es basa el tractament de les vostres dades personals per a la finalitat principal indicada és l’obtenció del vostre consentiment inequívoc. El caràcter de les vostres respostes és voluntari, però el fet de no proporcionar les vostres dades implica no poder dur a terme la finalitat principal abans esmentada. 

 

Destinataris 

Per tal de gestionar correctament les finalitats principals abans esmentades, i segons el tipus de consulta que l’usuari/ària hagi plantejat, pot ser necessari cedir les vostres dades a altres unions o federacions que conformen la Confederació Sindical de la Unió General de Treballadors. 

 

No serà necessari enviar les vostres dades a països situats fora de la Unió Europea. 

 

Drets 

Com a titular de les dades tractades per l’organització, teniu la possibilitat d’exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament, portabilitat i a no ser objecte de decisions individualitzades basades exclusivament en tractaments automatitzats. 

 

Aquests drets poden exercir-se mitjançant una comunicació a les adreces postals o del DPO especificades prèviament. 

 

A més, sense perjudici que hàgiu mostrat el vostre consentiment per tractar les vostres dades, és important que conegueu la possibilitat de retirar-lo en qualsevol moment enviant una petició a les adreces anteriors. 

 

Finalment, s’informa que teniu la possibilitat de fer una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, òrgan competent en matèria de protecció de dades a Espanya.