Scroll Top
Rambla del Raval 29-35, 08001 Barcelona Catalunya Espanya

Expo TREBALL DIGNE?

Treball Digne?Aquí podeu descarregar el Catàleg de l’Expo!

«Treball digne?» és la pregunta que encapçala l’exposició de producció pròpia de Sindicalistes Solidaris fruit del projecte interactiu i col·laboratiu cofinançat pels ajuntaments de Granollers, el Prat de Llobregat i Terrassa i que durant uns mesos de 2018 va recollir a través de les diverses xarxes socials les percepcions que tenen homes i dones de diferents països sobre què és i què significa el treball digne.
Del material recollit en surt aquesta exposició que actualment està recorrent diverses poblacions del nostre país i que de ben segur us ajudarà a conèixer millor el treball digne, la principal línia d’actuació de Sindicalistes Solidaris. De la mà del personatge principal, una emoticona anomenada Digne, l’objectiu de l’exposició és fer un viatge per l’ODS 8 (Objectiu de Desenvolupament sostenible) i podem conèixer quins són els principis bàsics d’aquest dret universal analitzant quina és la seva situació al món, quins són els principals col·lectius mancats de treball digne, algunes
vulneracions que pateixen treballadors i treballadores de casa nostra i una panoràmica de quina opinió en tenen depenent d’on viuen. Finalment, també hi podreu veure una pinzellada dels principals projectes de Sindicalistes Solidaris en defensa del dret a un treball digne al Marroc, El Salvador i a Colòmbia.
L’exposició «Treball digne?», tot i que va dirigida al públic general té una molt bona acollida entre els més joves que d’una manera divertida i àgil tenen accés a un tipus d’informació que sovint els és aliena. Va acompanyada d’un catàleg de grans dimensions que s’entrega a tots els visitants perquè es puguin endur a casa l’exposició i així ampliar-ne el ressò.