Scroll Top
Rambla del Raval 29-35, 08001 Barcelona Catalunya Espanya

Enrotlla’t amb els ODS

Portada Enrrollat amb els ODS

Baixa’t el llibre en PDF

Enrotlla’t amb els ODS, destinat a nois i noies de 3r i 4t d’ESO, forma part d’una trilogia que pretén cobrir totes les etapes de l’educació obligatòria. L’any passat l’Abecedari de la solidaritat cobria els cursos centrals i enguany sortirà un llibre destinat als primers cursos de l’educació primària que posarà l’accent en els drets humans.

Enrotlla’t amb els ODS és un llibre il·lustrat per Namíbia Colorado a on s’expliquen els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la finalitat de donar a conèixer, sensibilitzar i educar els joves i infants en els valors de la solidaritat per tal de fornir la ciutadania crítica del futur. De la mà de diversos personatges relacionats amb aquests objectius, ens endinsem en cadascun d’aquests a partir d’exemples reals i propers per donar a conèixer la importància d’implicar-se en la seva consecució. En el llibre hi trobarem personatges de diferents parts del món, alguns d’ells seran propers generacionalment i coneguts pels joves, però també hi veurem alguns referents mundials de tots els temps.

Aquest llibre, editat per Sindicalistes Solidaris, s’emmarca dins del «Pla d’Acció per a una Educació Transformadora per una Ciutadania Global a la província de Barcelona» amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

Enrotlla’t amb els ODS va acompanyat d’un extens material pedagògic perquè educadors, docents i famílies puguin aprofundir en els continguts dels diferents ODS tant a les aules com en biblioteques, centres d’esplai o dins de l’àmbit familiar. Podeu trobar aquest material a la pàgina web que s’ha creat (www.enrotllatambelsods.wordpress.com).