Scroll Top
Rambla del Raval 29-35, 08001 Barcelona Catalunya Espanya

«DESCOBRINT ELS ODS», NOVA PROPOSTA PER CONÈIXER ELS ODS TOT JUGANT

joc ODS

Sindicalistes Solidaris fa un pas més per difondre, defensar i donar a conèixer d’una manera entretinguda i amena els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) mitjançant un joc de cartes.
Amb aquest projecte, Sindicalistes Solidaris proposa fomentar el coneixement dels ODS a través d’un joc tipus “party”, pensat perquè hi participin grups diversos i casuals, que no requereix gaire preparació i en què hi poden prendre part persones de totes les edats. Com que no hi ha límit d’edat per participar en aquest joc, proposem una acció intergeneracional i de cohesió social entre els participants.
«Descobrint els ODS» aprofita la funció pedagògica i el poder transformador del joc i s’utilitza com a eina de formació i coneixement, esdevenint un recurs més per a famílies, docents i professionals de l’educació i del lleure a través del qual els participants s’anirà endinsant en els ODS d’una manera divertida.
El joc consisteix en una baralla de 18 cartes il·lustrades i es presenten dins d’un petit estoig. La capsa porta imprès un codi QR amb les instruccions del joc. S’ha realitzat amb el suport dels ajuntaments de Sabadell, el Prat de Llobregat, Terrassa i Granollers.