Scroll Top
Rambla del Raval 29-35, 08001 Barcelona Catalunya Espanya

Ajuda d’emergència per a les cooperatives de pa al Salvador

Ajuda al Salvador

Ajuda al Salvador

Ajuda d’emergència amb material sanitari i de neteja i matèries primeres per a les cooperatives de pa al Salvador

Sindicalistes Solidaris, degut a la crisi sanitària per la pandèmia de covid-19 que ens ha colpejat tan fortament, i molt especialment als països més pobres, ha fet diverses aportacions complementàries d’emergència amb material sanitari i de neteja a les diferents cooperatives de pa i pastisseria constituïdes al Salvador.

La continuïtat de les cooperatives també estava greument compromesa i tenien serioses dificultats per garantir aliments a les famílies . Gràcies a l’assessorament i la dotació de matèries primeres (com farines, mantega, llevat, sucre, gelees, canyella…) es va poder reprendre l’activitat i seguir produint i comercialitzant com a via per tenir ingressos i un treball digne.

Aquest projecte ha estat oportú i eficaç, i ha contribuït a millorar les condicions de vida de les comunitats beneficiàries, tant pel que fa a la salut com l’economia. Altre aspecte era que ningú havia fet arribar cap mena d’informació i orientació de com protegir-se de la covid-19. Amb els kits sanitaris i higiènics (mascaretes, gel hidroalcohòlic, desinfectants, termòmetres, guants, sabó per a diferents usos, etc.) i les xerrades, s’ha millorat substancialment la capacitat dels membres de les comunitats de protegir-se davant de la pandèmia.

Les diferents aportacions a les diferents cooperatives al Salvador han estat finançades per: Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Ajuntament de Cornellà de Llobregat i Ajuntament de San Andreu de la Barca