Scroll Top
Rambla del Raval 29-35, 08001 Barcelona Catalunya Espanya

La UGT Serveis Públics de Catalunya fa una donació per a la creació d’una nova cooperativa al Salvador

FSP a Sindicalistes

UGT Serveis Públics de Catalunya dona 3.000 € per posar en marxa un forn de pa a la comunitat de San Juan de Opico al Salvador, on un grup de dones podrà tenir una font d’ingressos amb un treball digne i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de la comunitat.  Amb aquesta donació, la federació de Serveis Públics expressa el seu “compromís continu en la defensa dels drets laboral i socials, així com la seva solidaritat amb les comunitats necessitades arreu del món”.

Amb aquesta ja són més de cinquanta les cooperatives en funcionament al Salvador impulsades per Sindicalistes Solidaris amb la seva contrapart INELSA (Asociación Instituto para un Nuevo Salvador) i gràcies al suport que rebrem de diversos municipis.

 

UGT Serveis Públics de Catalunya hace una donación para la creación de una nueva cooperativa en El Salvador

UGT Serveis Públics de Catalunya dona 3.000 € para poner en marcha un horno de pan en la comunidad de San Juan de Opico en El Salvador, donde un grupo de mujeres podrá tener una fuente de ingresos con un trabajo digno y contribuir al desarrollo socioeconómico de la comunidad. Con esta donación, la federación de Servicios Públicos expresa su “compromiso continuo en la defensa de los derechos laborales y sociales, así como su solidaridad con las comunidades necesitadas en todo el mundo”.

Con esta ya son más de cincuenta las cooperativas en marcha en todo El Salvador impulsadas por Sindicalistes Solidaris con su contraparte INELSA (Asociación Instituto para un Nuevo Salvador) y gracias al apoyo que recibiremos de varios municipios.