Scroll Top
Rambla del Raval 29-35, 08001 Barcelona Catalunya Espanya

“GIREM EL MÓN”, PROGRAMA D’EL PRAT RÀDIO PER DONAR VEU A LES ENTITATS DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL I IMPLICAR EL JOVENT

El Prat Ràdio

El programa sorgeix d’un procés de reflexió de les entitats de cooperació del municipi, per apropar-les a la ciutadania buscant la implicació de la població més jove de la nostra ciutat i contribuir a l’educació per una ciutadania global.

Per aquesta raó, el programa, que té caràcter mensual, el faran alumnes de 4t d’ESO, com una de les activitats del servei comunitari a triar pels alumnes. El Servei Comunitari forma part del currículum obligatori de l’ESO i té com a finalitat implicar l’alumnat en accions per la comunitat.

Es va crear un grup motor, del qual formem part Sindicalistes Solidaris, per tal de tirar-lo endavant. El programa radiofònic ja és una realitat, amb la primera emissió de presentació el passat 13 d’octubre https://www.elprat.digital/radio/girem-el-mon/. Els propers programes els  realitzaran els alumnes de diferents centres educatius d’El Prat de Llobregat que hagin triat aquest servei comunitari, sempre amb el suport de les entitats i molt especialment de la periodista d’El Prat Ràdio, conductora del programa, Neus Macías.